Livestream Luik-Bastenaken-Luik 2020 (Foto Pixabay)

Kijk zondag 4 oktober via de livestream hier naar Luik-Bastenaken-Luik

Op zondag 4 oktober kun je via de gratis sportlivestream van gratissportkijken.nl naar Luik-Bastenaken-Luik kijken.

Voorbeschouwing

Afgelopen woensdag zagen we bij de Waalse Pijl al dat een aantal renners nog in een uitstekende vorm verkeren. Bij de heren won de Zwitser Marc Hirschi en bij de dames kwam Anna van der Breggen voor de zesde keer in haar carrière boven op de muur van Hoei. Kunnen Hirschi en van der Breggen ook hun slag slaan in Luik-Bastenaken-Luik?

Profiel Luik-Bastenaken-Luik 2020

In 2019 schreef de Deen Jakob Füglsang Luik-Bastenaken-Luik op zijn naam. In 2020 zal Füglsang zijn titel niet komen verdedigen want de renner van Astana doet mee aan de Giro d’Italia die zaterdag 3 oktober van start is gegaan. Wout Poels was in 2016 de laatste Nederlander die de voorjaarsklassieker wist te winnen. Dit jaar doet Tom Dumoulin ook mee, wellicht maakt hij een kans om te winnen?

De renners vertrekken zondagmorgen om 10.10 uur al voor hun koers over maar liefst 258 kilometer.  In totaal moet er 11 keer geklommen worden en het weer zal wisselvallig zijn met zo nu en dan een flinke regenbui. Wie is er na een slopende koers aan het einde het sterkste? Kijk de koers live via de livestream.

Livestream

In ons menu vind je handige linkjes om geen koers te hoeven missen. Zodra er livestreams van de voorjaarsklassiekers en de Giro d’Italia en de Vuelta beschikbaar zijn dan zijn deze natuurlijk ook te vinden op onze website. Via Cyclingfans.comHesgoal TV en 365LIVE kun je altijd live naar wielrennen kijken.

Livestream Luik-Bastenaken-Luik 2020
 

De linkjes die wij via gratissportkijken.nl delen zijn van andere websites die gratis sport uitzenden. Wij proberen zorgvuldig de beste links uit te zoeken waar u op een meest simpele manier gratis online sport kunt kijken. Ook de wielerwedstrijden worden door externe websites uitgezonden. Het kijken naar een gratis sport livestream is dan ook op eigen risico. Wij van gratissportkijken.nl zijn niet aansprakelijk bij schade.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − veertien =