6 februari 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Wielerkalender programma voorjaarsklassiekers (Foto Pixabay)

Wielerkalender programma voorjaarsklassiekers (Foto Pixabay)

Wielerkalender: Datums voorjaarsklassiekers

Voorjaarsklassiekers worden najaar klassiekers

Het wielerseizoen nadert het einde van het seizoen. Met een overvolle agenda beginnen we aan de voorjaarsklassiekers.

De kalender is overvol en daarom hebben we een overzicht gemaakt van de belangrijkste eendagskoersen nog dit seizoen.

30 september: Waalse Pijl
4 oktober: Luik-Bastenaken-Luik
7 oktober: Brabantse Pijl
10 oktober: Amstel Gold Race
11 oktober: Gent-Wevelgem
18 oktober: Ronde van Vlaanderen
25 oktober: Parijs-Roubaix

Live op televisie

De voorjaarsklassiekers worden natuurlijk ook allemaal weer live uitgezonden op de televisie. Eurosport, Sporza en de NOS zullen veel van deze wielerkoersen live gaan uitzenden. Toch word het wel zo nu en dan schuiven met de live uitzendingen. Want tijdens deze klassiekers gaat ook de Giro d’Italia en de Vuelta van start. De Ronde van Italië begint op zaterdag 3 oktober en de Vuelta op dinsdag 20 oktober. Een vol programma dus voor de renners en teams.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Ook via gratissportkijken.nl zijn de wielerkoersen live te zien. In ons menu vind je handige linkjes om geen koers te hoeven missen. Zodra er livestreams van de voorjaarsklassiekers en de Giro d’Italia en de Vuelta beschikbaar zijn dan zijn deze natuurlijk ook te vinden op onze website. Via Cyclingfans.comHesgoal TV en 365LIVE kun je altijd live naar wielrennen kijken.

Livestream gratis sport kijken
Livestream gratis sport kijken

 

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.