24 maart 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Roland Garros 2020 gratis livestream

Roland Garros 2020 gratis livestream

Tennis livestream: Bertens – Errani

Roland Garros livestream: Bertens – Errani

Via de gratis livestream kun je woensdag kijken naar Bertens – Errani op het tennistoernooi van Roland Garros.

Roland Garros livestream 1 KLIK HIER
Roland Garros livestteam 2 KLIK HIER

Met Sara Errani treft Bertens een geduchte tegenstander. De Italiaanse wist namelijk in 2012 de finale van het gravel toernooi in Parijs te halen. In de finale moest ze haar meedere erkennen in de Russische Maria Sjarapova die met 6-3 en 6-2 te sterk was. Sinds 2016 vallen de prestaties van Errani erg tegen. Op Roland Garros verloor ze twee keer in de 1e ronde en een keer in de 2e ronde.

Kiki Bertens wist maandag af te rekenen met de Oekraïense Katarina Zavatska. De 28-jarige Wateringse kwam lastig in de wedstrijd maar uiteindelijk wist ze na een 2-6 nederlaag in de eerste set de tweede en derde set met 6-2 en 6-0 te winnen. Bertens zal ook woensdag tegen Errani goed voor de dag moeten komen om kans te maken op plaatsing van de derde ronde bij Roland Garros.

Livestream gratis sport kijken
Livestream gratis sport kijken

De tenniswedstrijden van Roland Garros zijn ook live te zien via Sportlive24

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Sport livestreams

Via Sportlive24 is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sportlive24 zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

 

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.