21 mei 2022

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Scheldeprijs wielrennen gratis LIVE STREAM

Scheldeprijs wielrennen gratis LIVE STREAM

Scheldeprijs 2021 LIVE STREAM (mannen en vrouwen)

Scheldeprijs 2021 livestream

Vandaag staat de Scheldeprijs op het programma. Een semi voorjaarsklassieker voor zowel mannen als vrouwen. Kijk de koers hier via een LIVE STREAM.

SCHELDEPRIJS watch live stream KLIK HIER

De Scheldeprijs is 194 kilometer lang en de start is om 12.45 in Terneuzen. De finish bij de mannen word verwacht rond de klok van 17.00 uur. Sporza en Eurosport 2 zijn allebei vanaf 15.00 uur present voor de live-uitzending. Wil j de koers online kijken dan klik je gewoon op bovenstaande link.

De dames starten om 11.10 al aan hun race. Vanaf 11.45 uur is hun koers live te zien via de Eurosportplayer, maar ook via de gratis wieler livesteam.

Meer gratis wieler streams

Via Cycling Entertainment en Cycling Stream kan je al diverse koersen live en gratis kijken via de livestream. Verder kan je via de livestream van SdwNet op verschillende televisiekanalen sport kijken, maar dan is het wel handig om je adblocker uit te zetten.

Ook via het Russische Stream2watch de Vlaamse Klassiekers zien. Tot slot heeft Bosscast ook zo nu en dan livestreams om wielrennen te kijken. Mocht je ook daar geen succes hebben dan heb je nog de mogelijkheid om via Cyclingfans naar gratis wielrennen te kijken via de livestream. Tot slot kan je ook via LIVE TV nog kijken of er een gratis livestream is om een koers te volgen.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.