30 mei 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Formule 1 livestream Grand Prix Sakhir

Formule 1 livestream Grand Prix Sakhir

Sakhir GP 2020 Formule 1 Bahrein livestream

Formule 1 kijken via de gratis livestream

Komend weekend is er weer formule 1. Het hele weekend kun je de Sakhir GP 2020 in Bahrein hier via de livestream kijken. De race is zondag om 18.10 uur.
De Sakhir GP Bahrein zal dit weekend iets later van start gaan. Vorige week bij de GP Bahrein was de start om 15.10 uur, maar nu een paar uur later. Ook de layout van het circuit is anders. Het middengedeelte is uit de race geschrapt dus op een paar kleine bochtjes na is het rechtuit en rechtaan racen op het International Circuit Bahrain.
Programma Grand Prix Sakhir

Vrijdag 4 december
14:30 uur: eerste vrije training
18:30 uur: tweede vrije training

Zaterdag 5 december
15:00 uur: derde vrije training
18:00 uur: kwalificatie

Zondag 6 december
18:10 uur: race

De Formule 1 van Bahrein (Sakhir) kun je komend weekend ook live kijken via de Formule 1 livestream en via Gratis Sport Kijken.

Livestreams
Vele websites zenden elk raceweekend Formule 1 gratis uit. Op onze F1 livestream pagina vind je ook handige linkjes maar ook via de website van Gratis Sport Kijken is een handig overzicht te vinden met directe race livestreams. Maar ook websites als HesgoalLIVE TV en 365LIVE zenden F1 live uit via een stream. Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams.
Meer F1 live streams

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.