Roland Garros 2020 gratis livestream

Roland Garros livestream: Bertens – Errani

Via de gratis livestream kun je woensdag kijken naar Bertens – Errani op het tennistoernooi van Roland Garros.

Roland Garros livestream 1 KLIK HIER
Roland Garros livestteam 2 KLIK HIER

Met Sara Errani treft Bertens een geduchte tegenstander. De Italiaanse wist namelijk in 2012 de finale van het gravel toernooi in Parijs te halen. In de finale moest ze haar meedere erkennen in de Russische Maria Sjarapova die met 6-3 en 6-2 te sterk was. Sinds 2016 vallen de prestaties van Errani erg tegen. Op Roland Garros verloor ze twee keer in de 1e ronde en een keer in de 2e ronde.

Kiki Bertens wist maandag af te rekenen met de Oekraïense Katarina Zavatska. De 28-jarige Wateringse kwam lastig in de wedstrijd maar uiteindelijk wist ze na een 2-6 nederlaag in de eerste set de tweede en derde set met 6-2 en 6-0 te winnen. Bertens zal ook woensdag tegen Errani goed voor de dag moeten komen om kans te maken op plaatsing van de derde ronde bij Roland Garros.

Livestream gratis sport kijken
Livestream gratis sport kijken

De tenniswedstrijden van Roland Garros zijn ook live te zien via Sportlive24

Sport livestreams

Via Sportlive24 is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sportlive24 zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + 8 =