Roland Garros 2020 gratis livestream

Kijk hier live naar de tenniswedstrijden op Roland Garros

Van zondag 27 september tot en met zondag 11 oktober kijk je via de livestream hier naar Roland Garros.

Grand Slam toernooi

Het Grand Slam toernooi vind normaal gesproken altijd plaats in mei. Door het coronavirus werd het gravel tennis toernooi verplaatst naar eind september. In Parijs doen er twee Nederlanders mee. Kiki Bertens en Arantxa Rus. Bertens is op Roland Garros als vijfde geplaatst. Mis geen partij via de Roland Garros 2020 livestream.

Livestream

De wedstrijden op Roland Garros worden ook online aangeboden via een livestream. Via Sportlive 24 en Sport in Nederland kun je zeer handige linkjes vinden om gratis naar het Grand Slam toernooi in Parijs te kunnen kijken. Maar ook via Hesgoal en LIVE TV hoef je geen enkele partij te missen.

Eurosport

Het tennistoernooi van Roland Garros word dit jaar niet uitgezonden door de NOS en door de VRT (Sporza). Alleen Eurosport zend de wedstrijden live uit. Als je de Eurosport Player download kun je alle wedstrijden zonder reclame online bekijken. Dit abonnement is niet duur. Wil je de wedstrijden live via de televisie kijken dan is Roland Garros live te zien op zowel Eurosport 1 en Eurosport 2. Wil en kun je de partijen niet via de televisie kijken dan wensen we je veel plezier met het kijken via de Roland Garros 2020 livestream.

Livestream gratis sport kijken
Livestream gratis sport kijken

Livestreams

Online sport kijken via livestreams kan de nodige problemen met zich meebrengen. De diensten zijn vaak illegaal en de kans dat je een virus in je telefoon, tablet of laptop krijgt is altijd aanwezig. Op onze website delen we linkjes van andere websites die jou favoriete sport online live uitzend. Wij kunnen geen garantie afgeven dat dit zonder problemen of gevolgen kan zijn. U bent dus ten alle tijde zelf verantwoordelijk mocht u tegen een virus oplopen. Wij zijn daar als website niet aansprakelijk voor.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 11 =