24 maart 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

BinckBank Tour

BinckBank Tour

Oproep BinckBank Tour: Blijf thuis!

“We vragen iedereen de wedstrijd via de tv te volgen”

Dinsdag gaat de BinckBank Tour van start. De directie hoopt dat wielerliefhebbers gewoon lekker thuis blijven.

“We organiseren deze BinckBank Tour helemaal anders dan dat we normaal doen”, zegt Gert Van Goolen van organisator Golazo. „In een gebied van 150 meter bij de start en aankomst is geen publiek welkom. Daarnaast raden we de wielerfans aan om niet naar de koers te komen kijken. Alle ritten zijn live te volgen op televisie. We vragen iedereen de wedstrijd via de tv te volgen.”

De BinckBank Tour word elke dag live uitgezonden door de VRT (Sporza), Ziggo Sport en Eurosport.

Livestream en uitzendschema

We hebben 3 handige livestreams gevonden waar de BinckBank Tour ook gratis te zien is. Dat kan via Cyclingfans.comHesgoal TV en 365LIVE. Wil je meer wielrennen live kijken via de online gratis livestream? Kijk dan eens in ons menu. Hier kun je handige linkjes vinden om gratis alle koersen te volgen. De meeste streams zijn van zeer goede kwaliteit.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Uitzendschema BinckBank Tour 2020 live bij Sporza:
Di. 29 september: 14.30 op VRT éénlivestream
Wo. 30 september: 16.45 op VRT één en livestream
Do. 1 oktober: 14.30 op VRT één en livestream
Vr. 2 oktober: 14.30 op VRT één en livestream
Za. 3 oktober: 14.30 op VRT één en livestream

Uitzendschema BinckBank Tour 2020 live bij Eurosport:
Di. 29 september: 15.00 op Eurosport 2 en livestream
Wo. 30 september: 16.00 op de livestream, 16.45 op Eurosport 2
Do. 1 oktober: 15.00 op Eurosport 2 en livestream
Vr. 2 oktober: 15.00 op Eurosport 2 en livestream
Za. 3 oktober: 15.00 op Eurosport 2 en livestream

Livestream gratis sport kijken
Livestream gratis sport kijken

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.