30 mei 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

NK Wielrennen in Wijster kijken via een live stream

NK Wielrennen in Wijster kijken via een live stream

NK Wielrennen in Wijster kijken via een live stream

NK Wielrennen live kijken via een gratis live stream

Zaterdag en zondag is Drenthe het middelpunt van het NK Wielrennen op de weg. Kijk het NK Wielrennen in Wijster via een live stream van Gratis Sport Kijken.

NK Wielrennen live stream NOS KLIK HIER
NK Wielrennen live stream TV Gids

Zowel het NK op de weg bij de dames als bij de mannen zal het komende weekend live worden uitgezonden door de NOS op NPO 1. De koers van de vrouwen is zaterdag live te zien vanaf 12.00 uur op NPO 1. De koers van de mannen die op zondag op de kalender staat is vanaf 14.30 uur te zien op NPO 1.

Parcours

Parcours NK Wielrennen 2021
Parcours NK Wielrennen 2021

De vrouwen rijden 17 rondjes van 7,3 kilometer. Titelverdediger en wereldtopper Anna van der Breggen is opnieuw de topfavoriet. Ook Lucinda Brand en Annemiek van Vleuten behoren tot de kanshebbers.

De mannen rijden zondag 27 rondjes van 7,3 kilometer op het programma. Mathieu van der Poel won het NK vorig jaar en is nu weer topfavoriet.

Meer sport streams

Wil je dit weekend nog andere topsport kijken? Kijk dan ook naar het EK Voetbal, Formule 1 of MotoGP.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.