21 september 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

NK Tijdrijden kijken via een gratis live stream (Foto Wikipedia)

NK Tijdrijden kijken via een gratis live stream (Foto Wikipedia)

NK Tijdrijden kijken via een gratis live stream

NK Tijdrijden woensdag live via live stream Podium TV

Op woensdag 16 juni staat het NK Tijdrijden op het programma in het Drentse Emmen. Kijk hier via een gratis live stream online naar het NK Tijdrijden.

NK TIJDRIJDEN LIVESTREAM PODIUM TV KLIK HIER

Het Nationaal kampioenschap tijdrijden word woensdag vanaf 13.00 uur live uitgezonden via Podium TV. Heb je dit kanaal niet bij je abonnement inzitten dan heb je geluk want via bovenstaande link kan je van 13.00 tot 19.00 uur online via Podium TV live stream het kampioenschap van de vrouwen en de mannen online kijken.

NK TIJDRIJDEN LIVESTREAM PODIUM TV KLIK HIER

Normaliter zend de NOS het Nationaal Kampioenschap tijdrijden uit. Maar omdat de NOS het te druk heeft met het Europees Kampioenschap voetbal is er geen stream beschikbaar. Podium TV is er op ingesprongen en daardoor hoef je niks van het NK in Emmen te missen.

Wij wensen je als wielerliefhebber veel plezier toe met het kijken via sport livestreams naar het NK Tijdrijden in Emmen.

 

 

About Author

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.