3 december 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream Nederland Vs Spanje Ek Hockey

Livestream Nederland vs Spanje EK hockey

Nederland vs Spanje EK hockey livestream

EK hockey livestream Nederland vs Spanje

Kijk het Europees kampioenschap hockey 2023 ook gratis online. Hier kan je nu via de EK hockey livestream naar Nederland vs Spanje kijken.

De Nederlandse vrouwen zitten bij dit EK in het Duitse Mönchengladbach in groep A waar Spanje, Italië en Belgie de tegenstander zijn. Van elke groep gaan de nummers 1 en 2 naar de halve finale

KLIK HIER en kijk de wedstrijd via een livestream

Programma alle groepswedstrijden

Datum Weekdag Tijd Wedstrijd
18 augustus Vrijdag 17:00 uur 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland – 🇮🇪 Ierland
18 augustus Vrijdag 19:30 uur 🇩🇪 Duitsland – 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Schotland
19 augustus Zaterdag 11:00 uur 🇧🇪 België – 🇮🇹 Italië
19 augustus Zaterdag 13:15 uur 🇳🇱 Nederland – 🇪🇸 Spanje
20 augustus Zondag 15:00 uur 🇩🇪 Duitsland – 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland
20 augustus Zondag 17:30 uur 🇮🇪 Ierland – 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Schotland
20 augustus Zondag 17:30 uur 🇧🇪 België – 🇳🇱 Nederland
20 augustus Zondag 19:45 uur 🇪🇸 Spanje – 🇮🇹 Italië
22 augustus Dinsdag 12:30 uur 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland – 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Schotland
22 augustus Dinsdag 14:45 uur 🇳🇱 Nederland – 🇮🇹 Italië
22 augustus Dinsdag 17:00 uur 🇪🇸 Spanje – 🇧🇪 België
22 augustus Dinsdag 19:30 uur 🇮🇪 Ierland – 🇩🇪 Duitsland

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.