3 december 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream Nederland Vs Frankrijk

Livestream Nederland vs Frankrijk

Nederland vs Frankrijk EK hockey livestream

EK hockey livestream Nederland vs Frankrijk

Kijk het Europees kampioenschap hockey 2023 ook gratis online. Hier kan je nu via de EK hockey livestream naar Nederland vs Frankrijk kijken.

De Nederlandse mannen zitten bij dit EK in het Duitse Mönchengladbach in groep B waar Frankrijk,  Wales en gastland Duitsland de tegenstander zijn. Van elke groep gaan de nummers 1 en 2 naar de halve finale

KLIK HIER en kijk de wedstrijd via een livestream

Programma alle groepswedstrijden

Datum Weekdag Tijd Wedstrijd
19 augustus Zaterdag 15:30 uur 🇳🇱 Nederland – 🇫🇷 Frankrijk
19 augustus Zaterdag 18:00 uur 🇩🇪 Duitsland – 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Wales
20 augustus Zondag 10:15 uur 🇪🇸 Spanje – 🇦🇹 Oostenrijk
20 augustus Zondag 12:30 uur 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland – 🇧🇪 België
21 augustus Maandag 13:15 uur 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland – 🇦🇹 Oostenrijk
21 augustus Maandag 15:30 uur 🇫🇷 Frankrijk – 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Wales
21 augustus Maandag 18:00 uur 🇩🇪 Duitsland – 🇳🇱 Nederland
21 augustus Maandag 20:30 uur 🇧🇪 België – 🇪🇸 Spanje
23 augustus Woensdag 10:00 uur 🇧🇪 België – 🇦🇹 Oostenrijk
23 augustus Woensdag 12:15 uur 🇪🇸 Spanje – 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland
23 augustus Woensdag 17:15 uur 🇳🇱 Nederland – 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Wales
23 augustus Woensdag 19:30 uur 🇫🇷 Frankrijk – 🇩🇪 Duitsland

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.