21 mei 2022

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Nederland - Duitsland EK Hockey livestream

Nederland - Duitsland EK Hockey livestream

Nederland – Duitsland EK Hockey livestream

Kijk hier via een livestream Nederland – Duitsland

De wedstrijd Nederland – Duitsland kan je zaterdagmiddag vanaf 12.30 uur hier gratis kijken via een EK Hockey livestream. Check nu de gratis hockey livestreams.

Nederland – Duitsland livestream 1
Nederland  -Duitsland livestream 2
Nederland – Duitsland livestream 3

De wedstrijd tussen Nederland en Duitsland word gespeeld in het Wagener Stadion in Amstelveen. Beide teams speelden ook al in de groepsfase tegen elkaar en toen eindigde het duel in 2-2. Nederland won donderdagavond na shoot-outs van België en is met de steun in de rug van het thuispubliek de favoriet.

Livestream

De wedstrijd word vanmiddag ook live uitgezonden door de NOS op NPO1. De wedstrijd begint mede door het EK voetbal om 12.30 uur. Wil je de wedstrijd online kijken dan kan je bovenstaande linkjes gebruiken. De streams op deze pagina zijn van andere tops sites die de wedstrijd live uitzenden.

Natuurlijk kan je via Gratis Sport Kijken nog veel meer sport online kijken. Zo kan je ook via de gratis sportlivestreams tennis kijken en via de Formule 1 livestream naar alle races van Max Verstappen.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.