23 maart 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Nederland - China livestream Billie Jean King Cup 2021 (Foto Pixabay)

Nederland - China livestream Billie Jean King Cup 2021 (Foto Pixabay)

Nederland – China livestream | Billie Jean King Cup 2021

Nederland – China LIVE

De wedstrijd Nederland – China in de Billie Jean King Cup 2021 kijk je vrijdag en zaterdag hier live via een gratis tennis livestream. De wedstrijd word gespeeld in de Maaspoort in Den Bosch.

De wedstrijd tussen Nederland en China word live uitgezonden via Ziggo Sport. Zoek je een livestream dan kan je misschien een gratis stream vinden via onze stream pagina.

Programma Nederland – China

Speelschema

Vrijdag
Kiki Bertens – Wang Xinyu
Arantxa Rus – Wang Xiyu

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Zaterdag

Kiki Bertens – Wang Xiyu
Arantxa Rus – Wang Xinyu
Pattinama/Schuurs – Zhang/Zheng

Programma Billie Jean King Cup

NEDERLAND – China

Oekraïne – Japan

Servië – Canada

Polen – Brazilië

Roemenië – Italië

Groot-Brittannië – Mexico

Argentinië – Kazachstan

Letland – India

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.