NEC – Roda JC play-offs live stream

NEC – Roda JC kijken via een gratis live stream

Kijk vanavond om 18.45 uur hier live NEC – Roda JC via de play-offs live stream. Wie wint gaat naar de finale en neemt het dan op tegen FC Emmen of NAC Breda.

Dat NEC en Roda JC in de halve finale van de play-offs staan in de strijd om promotie/degradatie mag een enorme verassing genoemd worden. NEC rekende afgelopen zaterdag met 4-0 af met Almere City FC en Roda JC versloeg De Graafschap op de Vijverberg met 3-2. De Graafschap en Almere City streden lang mee om promotie naar de Eredivisie, maar haakten in de eerste ronde van de play-offs dus al af.

NEC – Roda JC live stream

Er is vanavond absoluut geen favoriet te noemen voor dit play-offs duel. De kansen verhouding lijkt 50-50 te zijn, alleen NEC heeft het thuisvoordeel. De wedstrijd NEC – Roda JC word vanavond ook live uitgezonden via sportzender ESPN. Mocht je geen abonnement hebben op dit kanaal dan kan je het proberen via een gratis voetbal livestream.

De wedstrijd word vanavond ook wel online uitgezonden. Via onder meer deze Eredivisie voetbal livestream en de welbekende sportwebsite LIVE TV word vaak veel gratis voetbal online uitgezonden. We wensen je veel plezier toe met het kijken via een live stream naar NEC – Roda JC en FC Emmen – NAC Breda. De finale van de play-offs voor promotie/degradatie naar de Eredivisie is zondagavond om 18.00 uur.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Gratis Sport Kijken - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress