1 oktober 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

MotoGP Duitsland kijken via een gratis live stream (Foto Wikimedia Commons)

MotoGP Duitsland kijken via een gratis live stream (Foto Wikimedia Commons)

MotoGP Oostenrijk kijken via een gratis live stream

MotoGP van Oostenrijk live stream

Dit weekend is er weer MotoGP. Het hele weekend kan je ook online via Gratis Sport Kijken naar de MotoGP Oostenrijk kijken via een gratis live stream.

MotoGP Oostenrijk live stream 1
MotoGP Oostenrijk live stream 2
MotoGP Oostenrijk live stream 3

De MotoGP van Duitsland vind plaats op de Sachsenring. Een prachtig circuit waar in het verleden al schitterende races te zien waren. Ook dit weekend kan je gewoon simpel online kijken naar deze Grand Prix. De MotoGP van Duitsland op de Sachsenring begint al op vrijdagmorgen met de eerste vrije training.

Dag Sessie Nederlandse tijd
Vrijdag 1e vrije training 09.55u-10.40u
2e vrije training 14.10u-14.55u
Zaterdag 3e vrije training 09.55u-10.40u
4e vrije training 13.30u-14.00u
Q1 14.10u-14.25u
Q2 14.35u-14.50u
Zondag Warm-up 09.40u-10.00u
Race 14.00u

Moto GP Duitsland live stream

De MotoGP van Duitsland word zoals gebruikelijk dit weekend gewoon live uitgezonden door Eurosport. Mocht je nou geen abonnement hebben dan is het natuurlijk ook mogelijk om online naar de race te kijken. Bovenaan deze pagina vind je handige directe linkjes waardoor je met één klik op de muis live online kan kijken.

Gratis Sport Kijken zend zelf niks live uit. Op onze website vind je handige linkjes van andere websites die de MotoGP van Duitsland op de Sachsenring gewoon gratis uitzenden. Wil je dit weekend ander sport kijken? Dan kan je via onze website ook live via een gratis live stream naar Formule 1 en het EK Voetbal kijken.

About Author

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.