9 februari 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Mexican Grand Prix livestream

Mexican Grand Prix livestream

Mexican Grand Prix 2021 livestream

Livestream Mexican Grand Prix 2021

Watch live the Mexican Grand Prix 2021 with a livestream. Kijk nu hier live naar de Formule 1 Grand Prix van Mexico via een live stream.

Livestream Mexican Grand Prix

Het belooft dit weekend weer een spektakel te gaan worden in Mexico City waar de Mexican Grand Prix van 2021 gereden zal gaan worden. Max Verstappen won de race al twee keer en als dat hem weer gaat lukken dit weekend dan zal Mexico omgetoverd worden tot Maxico. Met de spanning in het WK-klassement beloofd het weer spannend te gaan worden op het circuit Autódromo Hermanos Rodríguez. Kijk nu hier de race live via een livestream.

De Grand Prix van Mexico op het circuit van Autódromo Hermanos Rodríguez begint zondagavond 7 november om 20.00 uur. Hieronder het tijdschema voor de Grand Prix.

Vrijdag 5 november
Eerste vrije training: 18:30 uur
Tweede vrije training: 22:00 uur

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Zaterdag 6 november
Derde vrije training: 18:00 uur
Kwalificatie: 21:00 uur

Zondag 7 november
Race: 20:00 uur

Weersverwachting

Er word komend weekend in Mexico absoluut geen regen verwacht. Het word zonnig met zo nu en dan een wolkje  voor de zon. Met 22 tot 25 graden is het warm, maar absoluut niet extreem heet. De paraplu kan dit weekend voor de fans die afreizen naar Mexico stad voor de Mexican Grand Prix in de tas blijven.

De Grand Prix van Mexico was een race uit het Formule 1-kampioenschap die van 1962 tot en met 1970, van 1986 tot en met 1992 en van 2015 tot en met 2019 werd verreden op het Autódromo Hermanos Rodríguez. Vanaf het seizoen 2021 werd de race vervangen door de Grand Prix Formule 1 van Mexico-Stad.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijkenCheck dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Formule 1 en Moto GP nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.