6 juni 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream Wimbledon 2022

Livestream Wimbledon 2022

Livestream Wimbledon 2022 | Tennis LIVE

Kijk het tennistoernooi van Wimbledon via een livestream

Mis de ontknoping van het grasseizoen niet. Hier kan je namelijk ook gratis kijken via een livestream naar de ontknoping van Wimbledon 2022.

De Nederlandse tennismannen waren op Wimbledon zeer succesvol. Zowel debutant Tim van Rijthoven als Botic van de Zandschulp wisten in Londen door te dringen tot aan de achtste finale. Van Rijthoven verloor helaas van Novak Djokovic en van de Zandschulp moest zijn meerdere erkennen in de Spanjaard Rafael Nadal.

Wimbledon 2022 livestream

Ondanks dat de Nederlandse deelnemers niet meer actief zijn kan de ontknoping van het toernooi bij zowel de mannen als de vrouwen nog wel eens zeer interessant gaan worden. Ben je die ene grote tennisfan en wil je de komende dagen niks missen van Wimbledon dan kan je het toernooi ook online volgen via een livestream. De partijen zijn namelijk live online te zien via Hesgoal en ook via de bekende website LIVE TV.

Als je een abonnement hebt op de sportzenders Ziggo Sport en Eurosport dan hoef je van het tennis niks te missen. Zij zenden namelijk alle partijen live uit. Heb je geen abonnement dan kan je het proberen via één van bovenstaande linkjes. Gratis Sport Kijken zend zelf geen tennis live uit. Op onze website vind je alleen maar directe en handige linkjes naar websites die het gratis uitzenden. Je dient zelf de keuze te maken hoe je het tennistoernooi van Wimbledon wilt gaan volgen.

 

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.