Livestream Willem II – Feyenoord

Eredivisie livestream: Willem II – Feyenoord

Willem II – Feyenoord kun je zondagmiddag vanaf 14.30 uur live kijken via de gratissportkijken.nl gratis livestream.

Livestream 1 CLICK HERE
Livestream 2 KLIK HIER

Voorbeschouwing

Willem II is het eredivisie seizoen redelijk begonnen. De Tilburgers verloren van SC Heerenveen, maar wisten van Heracles Almelo te winnen en het uitduel tegen FC Emmen gelijk te spelen. Tevreden zullen ze bij Willem II niet zijn en tegen Feyenoord liggen er kansen op een overwinning.

Feyenoord staat met 7 uit 3 op een derde plaats, maar het spel in Rotterdam-Zuid is tot dusverre nog geen lust voor het oog. Er is kritiek op het spel van Feyenoord. Kan de ploeg van trainer Dick Advocaat zondagmiddag de punten meenemen uit Tilburg of trekt Willem II in eigen stadion aan het langste eind?

Voetbal livestream

Willem II – Feyenoord word zondagmiddag live uitgezonden door de sportzender Fox Sports. Mocht je nou geen abonnement hebben dan zit je bij gratissportkijken.nl goed want hier kun je de wedstrijd gratis online zien via de livestream. Via de voetbal livestream pagina van Sport in Nederland en Sportlive24 kun je gratis online voetbal kijken via de livestream.

Voetbal livestream klik hier (Foto PxHere)

De linkjes die wij via gratissportkijken.nl delen zijn van andere websites die gratis sport uitzenden. Wij proberen zorgvuldig de beste links uit te zoeken waar u op een meest simpele manier gratis online sport kunt kijken. Ook de Eredivisie voetbalwedstrijden worden door externe websites uitgezonden. Het kijken naar een gratis sport livestream is dan ook op eigen risico. Wij van gratissportkijken.nl zijn niet aansprakelijk bij schade.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Gratis Sport Kijken - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress