30 mei 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream Tour de France Femmes

Livestream Tour de France Femmes

Livestream vrouwen Tour de France 2022

Livestream Tour de France Femmes 2022

Kijk van 24 tot en met 31 juli naar de Tour de France 2022 voor vrouwen.  Vind nu hier een gratis livestream en kijk de Tour de France Femmes live.

LIVESTREAM Tour de France Femmes 1

Na jaren is er eindelijk weer een Tour de France voor de vrouwen. Op de eerste dag begint het damespeloton in Parijs met een etappe naar de Champs-Elysees. Over een week vind de slotetappe plaats in Noord-Oost Frankrijk met een klim naar La Super Planche Des Belles-Filles.

Nederlandse deelneemsters Tour de France Femmes

• Annemiek van Vleuten (Movistar Team)
• Charlotte Kool, Lorena Wiebes (Team DSM)
• Riejanne Markus, Karlijn Swinkels, Marianne Vos (Team Jumbo-Visma)
• Demi Vollering, Chantal van den Broek-Blaak (Team SD Worx)
• Pauliena Rooijakkers (Canyon//SRAM Racing)
• Nina Buijsman, Marit Raaijmakers (Human Powered Health)
• Jeanne Korevaar, Silke Smulders, Sabrina Stultiens, Thalita de Jong (Liv Racing Xstra)
• Ellen van Dijk, Shirin van Anrooij (Trek – Segafredo)
• Maaike Boogaard (UAE Team ADQ)
• Mischa Bredewold, Anne van Rooijen, Quinty Schoens, Femke Gerritse, Femke Markus (Parkhotel Valkenburg)
• Ilse Pluimers (AG Insurance – NXTG Team)
• Eva van Agt, Marjolein van ‘t Geloof, Maike van der Duin (Le Col – Wahoo)
• Yara Kastelijn (Plantur-Pura)

Meer gratis Tour de France Femmes livestream

Ook is het mogelijk om via andere kanalen online naar de Tour de France Femmes te kijken. Hesgoal365live en LIVE TV hebben een grootschalig aanbod van livestreams. Hier kun je bijna alle sporten wel live zien. Voetbal, tennis, handbal, hockey, darts, wielrennen, formule 1, motorsport, zwemmen en nog veel meer om op te noemen. Neem gerust een kijkje bij de streams en je zult zien dat je online zoveel topsport online kunt kijken zonder dat je daar een abonnement voor hoeft te hebben.

Natuurlijk hebben we nu nog lang niet alle sportstreams gehad. Wat dacht je van Streamhunter en Sportstreamings. Ook twee websites waar je topsport van de bovenste plank kunt kijken. Champions League, Europa League, Olympische Spelen en het EK en WK voetbal. Maar ook de Tour de France, De Giro d’Italia of de Vuelta. Het aanbod is groot en natuurlijk bij gratissportkijken.nl allemaal gratis te zien.

Online sport kijken via een livestream kan gevaarlijk zijn. Je kan tegen een virus aanlopen waardoor je laptop, tablet of mobiele telefoon zou kunnen crashen. Wij proberen ten aller tijden goede linkjes te delen waar je zo veilig mogelijk kunt kijken. Mocht je tegen een virus oplopen dan is gratissportkijken.nl daar niet verantwoordelijk voor. Je maakt immers zelf de keuze om zonder abonnement sport te gaan kijken.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.