31 mei 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream Vitesse - KVC Westerlo

Livestream Vitesse - KVC Westerlo

Livestream Vitesse – KVC Westerlo | Voetbal LIVE

Kijk Vitesse – KVC Westerlo via een voetbal livestream

Vanmiddag kun je ook online weer gratis een voetbalwedstrijdje meepikken. Om 17.00 uur kijk je hier via een livestream Vitesse – KVC Westerlo.

De wedstrijd zal niet live worden uitgezonden op de televisie, maar Vitesse zend de wedstrijd zelf wel uit via hun YouTube kanaal.

Het duel met de Belgische club KVC Westerlo zou aanvankelijk met toeschouwers worden afgewerkt, maar op last van de lokale autoriteiten (buiten Arnhem) moet de wedstrijd achter gesloten deuren plaatsvinden. Daarom heeft de club ook besloten om de wedstrijd live uit te zenden via YouTube.

Deze oefenwedstrijden worden op vrijdag 8 jul 2022 gespeeld:

SC Verl – Heracles Almelo
SC Heerenveen – FC Utrecht

Zwaluw VFC – FC Den Bosch
PEC Zwolle – FC Emmen

De Rijp – FC Volendam
Vitesse – KVC Westerlo

Fortuna Düsseldorf – FC Twente (klik hier voor een livestream)

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.