30 mei 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream Giro d'Italia 2020

Livestream Giro d'Italia 2020

Livestream (tijdrit) 14e etappe Giro d’Italia

Livestream 14e etappe Giro d’Italia 2020

Vandaag staat in de 14e etappe in de Giro d’Italia een tijdrit op het programma. Via de livestream hoef je niks van de 34,1 km lange tijdrit missen.

Giro d’Italia livestream 1
Giro d’Italia livestream 2

14e etappe Giro d'Italia tijdrit livestream

De tijdrit zal niet makkelijk gaan worden voor de renners. Na 7.4 kilometer wacht er direct een kuitenbijter met de Muro do Ca’Del Poggio. Er zit een hele steile strook in van bijna 20%. Het parcours is verder glooiend en richting de finish loopt het in de laatste 8 kilometer nog wat omhoog.

De Portugees Joao Almeida gaat om  15.52 uur als rozetrui drager als laatste van start. In het algemeen klassement heeft Almeida 40 seconden voorsprong op Wilco Kelderman. Hopelijk kan de Nederlander dichterbij Almeida komen of zelfs het roze grijpen. Het zal spannend gaan worden vanmiddag.

etappe-14-muro-poggio

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.