24 maart 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream Scheldeprijs 2020

Livestream Scheldeprijs 2020

Kijk hier gratis naar de Scheldeprijs van 2020

Woensdag staat de Scheldeprijs op het programma. De wielerkoers is ook via de livestream live te volgen. Vind hier de Scheldeprijs 2020 livestream.

Scheldeprijs livestream 1
Scheldeprijs livestream 2
Scheldeprijs livestream 3

Wegens het coronavirus is er een lokaal parcours in Schoten opgesteld waar de renners 10 rondjes rijden met een lengte van in totaal 174 kilometer. Mede daardoor kan de Scheldeprijs van 2020 gewoon gaan doorgaan. Het parcours is vlak dus de sprinters zullen na alle waarschijnlijkheid gaan strijden om de titel.

De kanshebbers? Wij denken dat Caleb Ewan Cees Bol, Sam Bennett, Jasper Philipsen, Pascal Ackermann, Mads Pedersen, Tim Merlier, Bryan Coquard, Nacer Bouhanni, Luka Mezgec en Alexander Kristoff de grootste kanshebbers zijn om de Scheldeprijs op hun naam te gaan schrijven.

 

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.