29 juni 2022

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream PSV - AZ Alkmaar

Livestream PSV - AZ Alkmaar

Livestream PSV – AZ Alkmaar

Kijk hier vanavond live PSV – AZ

Supporters even opgelet want vanavond kijk je de topper PSV – AZ Alkmaar hier live via de livestream. De aftrap van dit eredivisie duel is om 18.45 uur.

Opnieuw een topper voor PSV wat zondagmiddag in de Johan Cruijff Arena een punt afsnoepte (2-2) van Ajax. Vanavond komt AZ op bezoek in Eindhoven en dat zal heen Abc’tje gaan worden voor de ploeg van trainer Roger Schmidt.

Zowel PSV als AZ Alkmaar spelen aanvallend voetbal en juist daardoor kan het wel eens een hele interessante ontmoeting gaan worden tussen beide ploegen. Houdt PSV de punten in eigen huis of gaat AZ met de punten aan de haal in Eindhoven?

De wedstrijd tussen PSV en AZ is vanavond ook live te zien via sportzender ESPN maar er zijn ook handige live stream linkjes te vinden via de eredivisie livestream 1 en eredivisie livestream 2.

 

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.