8 augustus 2022

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream Paris Saint-Germain - FC Bayern

Livestream Paris Saint-Germain - FC Bayern

Livestream Paris Saint-Germain – FC Bayern | LIVE

PSG vs Bayern livestream

In de kwartfinale van de Champions League staat vanavond de return Paris Saint-Germain – FC Bayern op het programma. Kijk PSG vs Bayern hier via de livestream.

Afgelopen zomer stonden beide ploegen nog tegenover elkaar in de finale van de Champions League. Vanavond begint Paris Saint-Germain aan een voorsprong in Parijs want de uitwedstrijd werd met 3-2 gewonnen. FC Bayern zal vanavond dus flink aan de bak moeten om nog een kans te maken op de halve finale.

Programma

Dinsdag
21.00: PSG – FC Bayern München .-. (3-2)
21.00: Chelsea – FC Porto .-. (2-0)

Woensdag
21.00: Borussia Dortmund – Manchester City .-. (1-2)
21.00: Liverpool – Real Madrid .-. (1-3)

De streams

Voetbalwedstrijden online kan je kijken via onder meer Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFreeMamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.