21 september 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream Nederland - Noorwegen

Livestream Nederland - Noorwegen

Livestream Nederland – Noorwegen | Handbal

Nederland – Noorwegen livestream EK handbal

Om 20.30 uur komen de Nederlandse handbalsters weer in actie op het EK. De wedstrijd Nederland – Noorwegen kijk je via de gratis livestream vanavond.

Dankzij een 28-24 overwinning op Hongarije plaatste Nederland zich voor de tweede ronde. Hierin zijn de Noorse dames, Duitsland en Roemenië de komende week de tegenstander. Nederland heeft dus nog alle kans op het bereiken van de halve finale van dit EK in Denemarken.

Het EK van 2020 zal dit jaar plaatsvinden in Denemarken. Nederland wat vorig jaar in Japan de wereldtitel veroverde hoort bij de topfavorieten voor de Europese titel. Wil je weten hoe het programma er uit ziet voor het EK Handbal van 2020 in Denemarken KLIK DAN HIER. Hier vind je alle tijden van alle wedstrijden die gespeeld worden tijdens dit EK.

Livestream

De wedstrijd Nederland – Noorwegen kun je vanavond vanaf 20.30 uur kijken via livestream 1, livestream 2 en livestream 3. De wedstrijden worden niet alleen op de televisie (Ziggo Sport) maar ook online uitgezonden door diverse websites. Zodra de livestreams bekend zijn vind je die hier op deze pagina en kijk je hier live en gratis naar het EK handbal in Denemarken.

About Author

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.