23 maart 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream Luik-Bastenaken-Luik 2020 (Foto Pixabay)

Livestream Luik-Bastenaken-Luik 2020 (Foto Pixabay)

Livestream Luik-Bastenaken-Luik

Kijk zondag 4 oktober via de livestream hier naar Luik-Bastenaken-Luik

Op zondag 4 oktober kun je via de gratis sportlivestream van gratissportkijken.nl naar Luik-Bastenaken-Luik kijken.

Voorbeschouwing

Afgelopen woensdag zagen we bij de Waalse Pijl al dat een aantal renners nog in een uitstekende vorm verkeren. Bij de heren won de Zwitser Marc Hirschi en bij de dames kwam Anna van der Breggen voor de zesde keer in haar carrière boven op de muur van Hoei. Kunnen Hirschi en van der Breggen ook hun slag slaan in Luik-Bastenaken-Luik?

Profiel Luik-Bastenaken-Luik 2020

In 2019 schreef de Deen Jakob Füglsang Luik-Bastenaken-Luik op zijn naam. In 2020 zal Füglsang zijn titel niet komen verdedigen want de renner van Astana doet mee aan de Giro d’Italia die zaterdag 3 oktober van start is gegaan. Wout Poels was in 2016 de laatste Nederlander die de voorjaarsklassieker wist te winnen. Dit jaar doet Tom Dumoulin ook mee, wellicht maakt hij een kans om te winnen?

De renners vertrekken zondagmorgen om 10.10 uur al voor hun koers over maar liefst 258 kilometer.  In totaal moet er 11 keer geklommen worden en het weer zal wisselvallig zijn met zo nu en dan een flinke regenbui. Wie is er na een slopende koers aan het einde het sterkste? Kijk de koers live via de livestream.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Livestream

In ons menu vind je handige linkjes om geen koers te hoeven missen. Zodra er livestreams van de voorjaarsklassiekers en de Giro d’Italia en de Vuelta beschikbaar zijn dan zijn deze natuurlijk ook te vinden op onze website. Via Cyclingfans.comHesgoal TV en 365LIVE kun je altijd live naar wielrennen kijken.

Livestream Luik-Bastenaken-Luik 2020
 

De linkjes die wij via gratissportkijken.nl delen zijn van andere websites die gratis sport uitzenden. Wij proberen zorgvuldig de beste links uit te zoeken waar u op een meest simpele manier gratis online sport kunt kijken. Ook de wielerwedstrijden worden door externe websites uitgezonden. Het kijken naar een gratis sport livestream is dan ook op eigen risico. Wij van gratissportkijken.nl zijn niet aansprakelijk bij schade.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.