Livestream Go Ahead Eagles - Jong FC Utrecht

Keuken Kampioen Divisie livestream: Go Ahead Eagles – Jong FC Utrecht

De wedstrijd Go Ahead Eagles – Jong FC Utrecht kan je vrijdagavond vanaf 18.45 uur live en gratis kijken via de voetbal livestream van gratissportkijken.nl.

Livestream 1 CLICK HERE

Voorbeschouwing

Afgelopen zondag speelde Go Ahead Eagles op bezoek bij FC Volendam met 0-0 gelijk. De ploeg uit Deventer staat met 5 punten uit 4 wedstrijden voorlopig op een teleurstellende 15e plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Tegen Jong FC Utrecht hoopt de ploeg van trainer John Stegeman de weg naar boven in te gaan zetten.

Jong FC Utrecht begon het seizoen verassend. Zo werd er onder meer bij FC Volendam met 0-1 gewonnen. Vorige week verloor de ploeg vrij kansloos op bezoek bij SC Cambuur met 5-2. Op dit moment staat Jong FC Utrecht voorlaatste met 3 punten uit 5 wedstrijden. De winnaar van de wedstrijd vrijdagavond vind weer aansluiting bij de middenmoot van de Keuken Kampioen Divisie.

Gratis livestream

Go Ahead Eagles – Jong FC Utrecht word vrijdagavond ook live uitgezonden door de sportzender Fox Sports. Mocht u geen abonnement hebben dan is het natuurlijk mogelijk om de wedstrijd hier in zijn geheel gratis te kijken. Via de voetbal livestream pagina van Sport in Nederland en Sportlive24 kun je handige linkjes vinden om live en gratis naar de wedstrijd te kijken.

Voetbal livestream klik hier (Foto PxHere)

De linkjes die wij via gratissportkijken.nl delen zijn van andere websites die gratis sport uitzenden. Wij proberen zorgvuldig de beste links uit te zoeken waar u op een meest simpele manier gratis online sport kunt kijken. Ook de voetbalwedstrijden worden door externe websites uitgezonden. Het kijken naar een gratis sport livestream is dan ook op eigen risico. Wij van gratissportkijken.nl zijn niet aansprakelijk bij schade.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 − 4 =