9 december 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream Katerina Siniakova - Kiki Bertens

Livestream Katerina Siniakova - Kiki Bertens

Livestream Katerina Siniakova – Kiki Bertens

Roland Garros livestream: Katerina Siniakova – Kiki Bertens

Katerina Siniakova is vrijdag in Parijs in de derde ronde van Roland Garros de volgende tegenstander van Kiki Bertens.

Livestream 1 CLICK HERE

Voorbeschouwing

De 24-jarige Sinakova is de nummer 61 op de WTA wereldranglijst. De Tsjechische verloor in de eerste twee ronden nog geen set. In de eerste ronde won ze met 7-6 en 6-2 van de Amerikaanse Lauren Davies. In de tweede ronde was ze met 6-3 en 6-4 te sterk voor de Russische Anastasia Pavlyuchenkova.

Voor Kiki Bertens die als vijfde is geplaatst in Parijs is het hopen dat ze helemaal hersteld is van haar thriller tegen de Italiaanse Sara Errani. Bertens won woensdag met 7-6, 3-6 en 9-7 maar was zo steen kapot dat ze met kramp in het hele lichaam met een rolstoel van de baan gehaald moest worden.

Tennis Livestream

De wedstrijden op Roland Garros zijn ook live te zien via de website van Sport in Nederland en Sportlive 24. Zij hebben een groot overzicht met gratis tennis livestreams. Alle wedstrijden die gespeeld worden zijn daar live te zien. Ook via de sportzender Eurosport kan je dagelijks vanaf 11.00 uur kijken naar de wedstrijden op Roland Garros. Ook via Hesgoal en LIVE TV hoef je geen enkele partij te missen.

Livestream Katerina Siniakova - Kiki Bertens

De linkjes die wij via gratissportkijken.nl delen zijn van andere websites die gratis sport uitzenden. Wij proberen zorgvuldig de beste links uit te zoeken waar u op een meest simpele manier gratis online sport kunt kijken. Ook de tennis wedstrijden worden door externe websites uitgezonden. Het kijken naar een gratis sport livestream is dan ook op eigen risico. Wij van gratissportkijken.nl zijn niet aansprakelijk bij schade.

Lees het aller laatste sportnieuws via www.sportinnederland.com