Livestream Jong Ajax – Jong AZ

Jong Ajax – Jong AZ livestream

De wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen Jong Ajax – Jong AZ kun je hier vrijdagavond vanaf 18.45 uur kijken via de voetbal livestream.

Voetbal livestream 1 KLIK HIER
Voetbal livestream 2 KLIK HIER
Voetbal livestream 3 KLIK HIER
Voetbal livestream 4 KLIK HIER

Jong Ajax greep een aantal jaren geleden nog de titel in de Eerste Divisie. Dit seizoen presteert de beloften selectie uit Amsterdam matig. Jong Ajax vinden we terug  op een 16e plaats met 6 punten uit 6 wedstrijden. Jong AZ staat met 7 uit 6 net even wat hoger op de ranglijst. De winnaar van vanavond vind aansluiting aan de onderkant van de middenmoot.

Voetbal livestream

De wedstrijd is vrijdagavond ook online live te zien via de voetbal livestream pagina van Sport in Nederland en Sportlive24. De wedstrijd word ook live uitgezonden via Fox Sports op kanaal 1 in een schakelprogramma. Mocht je geen abonnement hebben dan heb je geluk want dan kijk je de wedstrijd hier gratis via de voetbal livestream.

De linkjes die wij via gratissportkijken.nl delen zijn van andere websites die gratis sport uitzenden. Wij proberen zorgvuldig de beste links uit te zoeken waar u op een meest simpele manier gratis online sport kunt kijken. Ook de Eredivisie voetbalwedstrijden worden door externe websites uitgezonden. Het kijken naar een gratis sport livestream is dan ook op eigen risico. Wij van gratissportkijken.nl zijn niet aansprakelijk bij schade.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Gratis Sport Kijken - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress