1 oktober 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream Formule 1 GP Oostenrijk

Livestream Formule 1 GP Oostenrijk

Livestream Grand Prix van Oostenrijk | Formule 1 LIVE

Kijk hier gratis naar de Grand Prix van Oostenrijk

Mis dit weekend de Grand Prix van Oostenrijk niet. Het hele weekend kan je namelijk hier gratis via een Formule 1 livestream naar de F1 kijken.

Bij de Grand Prix van Engeland wou het met Max Verstappen niet bepaald vlotten. De Limburger van Red Bull Racing kreeg namelijk een stuk Carbon van Yuki Tsunoda hard onder zijn bolide door en wist slechts als zesde te eindigen. Dit weekend hoop Verstappen onder toeziend oog van circa 50.000 Nederlandse fans een gooi te doen naar een overwinning op de Red Bull Ring in Spielberg.

Grand Prix van Oostenrijk livestream

De Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk is dit weekend via diverse kanalen live te volgen. Via de televisie zijn de trainingen, kwalificatie, sprintrace en race te zien bij de zender Viaplay. Om te kunnen kijken dien je wel in het bezit te zijn van een abonnement op dit streamingskanaal. Heb je geen abonnement dan is er bij voorbaat nog niks aan de hand want via deze link van Hesgoal en via de ook wel bij velen bekende website LIVE TV kan je namelijk live Formule 1 kijken.

Gratis Sport Kijken heeft zelf de rechten niet om komend weekend de Grand Prix van Oostenrijk op de Red Bull Ring uit te zenden. Wij adviseren altijd om een abonnement te nemen op Viaplay of F1TV om via die kanalen live naar de F1 te kijken. Mocht je dat niet willen dan kan je één van de linkjes hier bovenaan proberen en dan kan je wellicht ook het hele weekend alles live online volgen.

Programma

Datum Sessie Tijden
Vrijdag 8 juli Eerste vrije training 13.30u – 14.30u
Vrijdag 8 juli Kwalificatie – Q1 17.00u – 17.18u
Vrijdag 8 juli Kwalificatie – Q2 17.25u – 17.40u
Vrijdag 8 juli Kwalificatie – Q3 17.48u – 18.00u
Zaterdag 9 juli Tweede vrije training 12.30u – 13.30u
Zaterdag 9 juli Sprintrace 16.30u – 17.00u
Zondag 10 juli Grand Prix van Oostenrijk 15.00u

 

About Author

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.