21 september 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream Glory 80 Saddik vs Rigters

Livestream Glory 80 Saddik vs Rigters

Livestream Glory 80 Saddik vs Rigters

Saddik vs Rigters gratis Glory 80 livestream

Kijk zaterdagavond via een livestream Glory 80. Vanavond kan je genieten via een livestream van de partij Saddik vs Rigters. Kijk de partij nu hier live!

Live: Live stream Glory 80 Wrzosek vs Hari

Glory 80 livestream 1
Glory 80 livestream 2
Glory 80 livestream 3
Glory 80 livestream 4
Glory 80 livestream 5
Glory 80 livestream 6

De wedstrijd tussen Jamal Ben Saddik en Levi Rigters gaat een hele interessante confrontatie worden. Saddik verloor eind vorig jaar van Rico Verhoeven en wil vanavond kost wat kost winnen van Rigters. Het jonge Nederlandse talent word een gouden toekomst toegedicht in de strijd om de wereldtitels. Vanavond kan Rigters zijn klasse gaan tonen tegen Saddik.

Het evenement GLORY 80 is zaterdag 19 maart vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien. Pay per view-tickets zijn verkrijgbaar via de website van GLORY.

Programma

Main Card

  • Jamal Ben Saddik vs. Levi Rigters, 3 rounds, heavyweight
  • Arkadiusz Wrzosek vs. Badr Hari, 3 rounds, heavyweight
  • Tiffany van Soest vs. Manazo Kobayashi, 5 rounds, super bantamweight – van Soest’s super bantamweight title
  • Ertugrul Bayrak vs. Serkan Ozcaglayan, 3 rounds, middleweight
  • Guerric Billet vs. Nordin Ben Moh, 3 rounds, lightweight

Preliminary Card

  • Jos van Belzen vs. Jay Overmeer, 3 rounds, lightweight

About Author

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.