30 mei 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream Giro d'Italia Donne

Livestream Giro d'Italia Donne

Livestream Giro d’Italia Donne | Wielrennen LIVE

Kijk de Tour en de Giro Donne live via een livestream

Ook deze week is er weer wielrennen live te zien op de televisie. Via een livestream kan je namelijk naar de Giro D’Italia Donne kijken. Kijk nu via deze link live online naar de Tour de France.

We zijn ondertussen al weer vijf etappes onderweg, maar we hebben een Nederlandse aan de leiding in de Ronde van Italië voor vrouwen. Annemiek van Vleuten heeft namelijk sinds etappe vier de leiding in het algemeen klassement. De Giro d’Italia Donne duurt nog tot en met zondag.

Giro d’Italia voor vrouwen livestream

De koers is de komende week live te zien via Eurosport en via de Eurosportplayer. Via de laatste optie betaal je slechts een paar euro en dan kijk je zonder reclame de koers gratis. Ook kan je eventueel meer informatie over deze wielerwedstrijd vinden via de website van Cyclingfans.com.

Gratis Sport Kijken heeft zelf namelijk niet de rechten om deze wielerkoers live uit te zenden. Daarom vind je op onze website ook alleen maar linkjes naar websites die mogelijk alles uitzenden. Wij kunnen niet garanderen dat alle streams ook zullen werken. Het beste kan je een abonnement nemen voor 3,99 voor de Eurosportplayer en dan kan je de komende weken veel wielrennen online kijken.

Etappes Giro Donne 2022

  • do. 30 juni: etappe 1, Cagliari – Cagliari (4,7 km, tijdrit)
  • vrij. 1 juli: etappe 2, Villasimius – Tortol (106,5 km, heuvels)
  • za. 2 juli: etappe 3, Cala Gonone – Olbia (113,4 km, sprint)
  • ma. 4 juli: etappe 4, Cesena – Cesena (120,9 km, heuvels)
  • di. 5 juli: etappe 5, Carpi – Reggio Emilia (126,1 km, sprint)
  • wo. 6 juli: etappe 6, Sarnico – Bergamo (114,7 km, heuvels)
  • do. 7 juli: etappe 7, Prevalle – Passo Maniva (112,9 km, klim)
  • vrij. 8 juli: etappe 8, Rovereto – Alden (104,7 km, klim)
  • za. 9 juli: etappe 9, San Michele All’Adige – San Lorenzo Dorsin (112,8 km, klim)
  • zo. 10 juli: etappe 10, Abano Terme – Padova (90,5 km, sprint)

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.