17 mei 2022

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream Galatasaray -FC Barcelona

Livestream Galatasaray -FC Barcelona

Livestream Galatasaray – FC Barcelona

Europa League livestream Galatasaray – FC Barcelona

Kijk vanavond om 18.45 uur via een gratis livestream Galatasaray – FC Barcelona. Welke club gaat er door naar de kwartfinale in de Europa League?

Livestream 1

In Camp Nou eindigde de wedstrijd in de achtste finale tussen FC Barcelona en Galatasaray vorige week donderdag in 0-0. Dat was voor Barcelona een zeer teleurstellend resultaat. Zeker omdat de ploeg de laatste maanden juist weer uitstekend presteert. Vanavond in Istanbul zal het een hele pittige klus gaan worden om Galatasaray opzij te gaan zetten. Met de steun van de fanatieke Turkse fans kan het voor Barca wel eens een hele moeilijke Europese voetbalavond gaan worden in de Europa League.

Galatasaray – FC Barcelona livestream

Livestream 2

De wedstrijd tussen Galatasaray en FC Barcelona is overigens vanavond ook live te zien op de televisie via ESPN. Om naar dit duel te kunnen kijken zal je wel een abonnement op dit kanaal moeten hebben want anders ben je aangewezen tot een livestream. Bekende streaming sites zoals LIVE TV en Hesgoal zullen ongetwijfeld weer een stream klaar hebben staan waarmee je live naar dit achtste finale duel kunt kijken.

Programma returns UEFA Europa League

18.45 uur:
Galatasaray – FC Barcelona .-. (0-0)
Bayer Leverkusen – Atalanta Bergamo .-. (2-3)
Rode Ster Belgrado – Rangers FC .-. (0-3)
AS Monaco – Sporting Braga .-. 0-2

21.00 uur:
Eintracht Frankfurt – Real Betis .-. (2-1)
West Ham United – Sevilla FC .-. (0-1)
Olympique Lyon – FC Porto .-. (1-0)

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.