21 mei 2022

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream Formule 1 GP Emilia Romagna (Foto Flickr)

Livestream Formule 1 GP Emilia Romagna (Foto Flickr)

Livestream Formule 1 GP Emilia Romagna

Grand Prix Emilia Romagna livestream

Op zaterdag 30 oktober en zondag 1 november kun je via onze website gratis kijken naar de Formule 1 GP Emilia Romagna. De Formule 1 livestream is gratis.

De GP Emilia Romagna vind plaats op het Autodromo Enzo E Dino Ferrari circuit in Imola. De Formule 1 is niet onbekend met het circuit in San Marino waar in 2006 de laatste race gereden werd. Michael Schumacher ging toen met de overwinning aan de haal.  In 1994 kwamen de Braziliaan Ayrton Senna en de Oostenrijker Roland Ratzenberger om het leven na een verschrikkelijke crash.

Autodromo Enzo e Dino Ferrari Imola
Autodromo Enzo e Dino Ferrari Imola

Omdat wegens het coronavirus het nog een hele verplaatsing is van Portimao (Grand Prix van Portugal) naar Imola begint het Formule 1 weekend pas zaterdag. Van 10.00 tot 11.30 is er slechts 1 vrije training waarna de kwalificatie s’middags zal zijn om 14.00 uur. De race op zondag zal om 13.10 uur van start gaan.

De Formule 1 Grand Prix van Emilia Romagna is komend weekend te zien via kanaal 1, kanaal 2 en kanaal 3.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.