Livestream FC Groningen – Ajax

Eredivisie livestream: FC Groningen – Ajax

Zondagmiddag vanaf 12.15 uur kun je via gratissportkijken.nl livestream kijken naar FC Groningen – Ajax.

Livestream 1 CLICK HERE
Livestream 2 KLIK HIER
Livestream 3 KLIK HIER

Voorbeschouwing

FC Groningen was afgelopen zomer even hot toen bekend werd gemaakt dat Arjen Robben zijn comeback zou gaan maken bij de club. Tot dusverre was zijn comeback nog geen groot succes want in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen viel de 36-jarige Robben uit met een liesblessure. Met 3 uit 3 is de start van de competitie ook niet succesvol te noemen. In een leeg stadion wacht zondagmiddag koploper Ajax.

De Amsterdammers gaan samen met SC Heerenveen met 9 uit 3 aan de leiding. Op papier is Ajax dan ook de grote favoriet om zondag de wedstrijd tegen de Noorderlingen te winnen. Toch is het in het verleden gebleken dan voor Ajax het altijd een lastige wedstrijd is in Groningen. Wie wint zondagmiddag deze wedstrijd? Kijk via de livestream FC Groningen – Ajax.

Voetbal livestream

De wedstrijd is zondagmiddag ook online live te zien via de voetbal livestream pagina van Sport in Nederland en Sportlive24. De wedstrijd word ook live uitgezonden via Fox Sports op kanaal 2. Mocht je geen abonnement hebben dan heb je geluk want dan kijk je de wedstrijd hier gratis via de voetbal livestream.

Voetbal livestream klik hier (Foto PxHere)

De linkjes die wij via gratissportkijken.nl delen zijn van andere websites die gratis sport uitzenden. Wij proberen zorgvuldig de beste links uit te zoeken waar u op een meest simpele manier gratis online sport kunt kijken. Ook de Eredivisie voetbalwedstrijden worden door externe websites uitgezonden. Het kijken naar een gratis sport livestream is dan ook op eigen risico. Wij van gratissportkijken.nl zijn niet aansprakelijk bij schade.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Gratis Sport Kijken - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress