31 mei 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream European Championship Darts 2020 (Foto Pixabay)

Livestream European Championship Darts 2020 (Foto Pixabay)

Livestream European Championship Darts 2020

EK Darts 2020 livestream

De European Championship Darts 2020 is van donderdag 29 oktober tot en met zondag 1 november hier live te zien via de gratis livestream.

Het EK Darts van 2020 vind plaats in de König Pilsener Arena in het Duitse Oberhausen. De Engelsman Rob Cross verdedigt dit jaar zijn titel. Vorig jaar won hij in de finale met 11-6 van de Welshman Gerwyn Price.

Programma livestream EK Darts 2020

Do. 29 oktober: livestream vanaf 19.00 uur
Vr. 30 oktober: livestream vanaf 12.45 uur
Vr. 30 oktober: livestream vanaf 19.00 uur
Za. 31 oktober: livestream vanaf 19.00 uur
Zo. 1 november: livestream vanaf 12.45 uur
Zo. 1 november: livestream vanaf 19.00 uur

Het EK Darts word ook live uitgezonden door RTL 7. Alle avondwedstrijden worden live uitgezonden op RTL 7. De partijen die gepland staan tijdens de middagsessie worden alleen uitgezonden via de livestream.

Het EK Darts kun je van 29 oktober tot en met 1 november kijken via kanaal 1, kanaal 2 en kanaal 3.

 

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.