9 augustus 2022

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream Chelsea - FC Porto

Livestream Chelsea - FC Porto

Livestream Chelsea – FC Porto | LIVE

Chelsea – Porto livestream

Om 21.00 uur kijk je via de Champions League livestream hier LIVE Chelsea – FC Porto. Chelsea won het heen duel in Porto vorige week met 2-0.

Met die geruststellende 2-0 overwinning kan Chelsea niet de lichtzinnig denken over dit duel. Porto blijft in alle opzichten een levensgevaarlijk ploeg die in staat is om het in Londen nog spannend te gaan maken. Chelsea heeft de beste papieren vanavond om in eigen stadion de halve finale te bereiken.

Programma

Dinsdag
21.00: PSG – FC Bayern München .-. (3-2)
21.00: Chelsea – FC Porto .-. (2-0)

Woensdag
21.00: Borussia Dortmund – Manchester City .-. (1-2)
21.00: Liverpool – Real Madrid .-. (1-3)

De streams

Voetbalwedstrijden online kan je kijken via onder meer Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFreeMamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.