30 mei 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Videoland livestream Ben Saddik - Benjamin Adegbuyi

Videoland livestream Ben Saddik - Benjamin Adegbuyi

Videoland livestream Ben Saddik – Benjamin Adegbuyi

Kijk nu hier via een livestream Ben Saddik – Benjamin Adegbuyi

Zaterdagavond staat Glory 81 in Düsseldorf op het programma. Kijk nu hier via een Videoland livestream Ben Saddik – Benjamin Adegbuyi.

CLICK HERE AND WATCH LIVE ON VIAPLAY

Glory 81 Videoland livestream

Wil je de Videoland livestream bekijken, dan kan dat op de website van Videoland waar je een abonnement moet hebben en dus gratis naar de Glory wedstrijden kunt kijken. Het is voor het eerst dat Glory van het PPV-livestream afstapt en er voor kiest om met Videoland in zee te gaan om de live stream van de wedstrijden uit te gaan zenden. Alle mensen die dus geen Videoland hebben zullen daar een abonnement moeten afsluiten om de live stream van Videoland Glory te bekijken.

Glory Streamen? Dat doe je dus via Videoland. Ze hebben voor de komende jaren een contract gesloten dat de Glory Kickboxing live streams te zien zijn bij Videoland, exclusief. Dit betekent dus dat je ze op geen enkele andere plek kunt bekijken en je dus een abonnement zult moeten afsluiten bij Videoland om de streams te kunnen bekijken. Een gratis Glory live stream zal er dus helaas niet in zitten als je geen Videoland abonnement hebt. Je zult er daar een moeten afsluiten om de live stream glory gratis te bekijken.

Rematch Ben Saddik – Adegbuyi

De wedstrijd tussen Ben Saddik en Adegbuyi op 20 augustus 2022 is een rematch. Het is namelijk zo dat de twee vechters al tegenover elkaar stonden tijdens de Glory 62. Deze vond plaats in Rotterdam. Destijds sloeg Ben Saddik Adegbuyi knock-out, waardoor hij de wedstrijd won.

Programma Glory 81

  • Ben Saddik – Adegbuyi
  • Tavares – Maslobojev
  • Wisse – De Sousa
  • Mahieddine – Kepenek

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.