23 maart 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Wielrennen kijken via gratis livestream (Foto Pixabay)

Wielrennen kijken via gratis livestream (Foto Pixabay)

Livestream 3e etappe BinckBank Tour

Kijk hier gratis naar de derde etappe van de BinckBank Tour

Livestream 3e etappe BinckBank Tour
Livestream 3e etappe BinckBank Tour

Donderdagmiddag vanaf 15.00 uur kun je via de livestream kijken naar de derde etappe in de BinckBank Tour. De BinckBank Tour is overigens ook live te zien via de VRT (Sporza) en Eurosport (Eurosport Player).

Ook via livestream 1 en livestream 2 kun je live naar de koers kijken. Jasper Philipsen van UAE Team Emirates is de drager van de leiderstrui. De 22-jarige sprinter krijgt ook vandaag weer een kans want er staat opnieuw een vlakke etappe op het programma. De etappe is 145 kilometer lang en gaat van Aalter naar Aalter.

De etappe zou van start gaan in het Zeeuwse Philippine, wegens de strengere coronavirusmaatregelen in Nederland, bestaat de race nu uitsluitend uit een circuit rond Aalter.

Kijk gratis sport via de sport livestreams

Wielrennen livestreams

De livestreams die te vinden zijn op gratissportkijken.nl zijn allemaal gratis. Wij hebben geen rechten tot het uitzenden van gratis sportwedstrijden. Daarom delen we ook linkjes van andere websites die sport live uitzenden. Tegenwoordig zijn dat er ontzettend veel en je hoeft dat betreft vrijwel nooit een sportduel missen als je op onze website in het menu zoekt naar gratis sport livestreams kijken. Wij wensen je ontzettend veel plezier toe op onze website.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

 

 

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.