26 juni 2022

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Livestream Liverpool - Real Madrid

Livestream Liverpool - Real Madrid

Liverpool – Real Madrid | Champions League LIVESTREAM

Liverpool – Real Madrid livestream

Liverpool – Real Madrid kijk je vanavond hier live via de livestream van de Champions League. De aftrap tussen beide teams in Anfield Road is om 21.00 uur.

Vorige week won Real Madrid in eigen stadion met 3-1 van de Engelsen. Liverpool moet dus vanavond in eigen stadion op jacht naar doelpunten. Of dit gaat lukken? In het verleden zijn er al heel wat wonderen verricht op Anfield Road.

Programma

Dinsdag
21.00: PSG – FC Bayern München 0-1 (3-2)
21.00: Chelsea – FC Porto .0-1 (2-0)

Woensdag
21.00: Borussia Dortmund – Manchester City .-. (1-2)
21.00: Liverpool – Real Madrid .-. (1-3)

De streams

Voetbalwedstrijden online kan je kijken via onder meer Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFreeMamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.