1 oktober 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Live stream Wales - Austria FIFA World Cup 2022

Live stream Wales - Austria FIFA World Cup 2022

Live stream Wales – Austria FIFA World Cup 2022

Wales – Oostenrijk FIFA World Cup 2022 play-off livestream

Watch the FIFA World Cup 2022 play-off match Wales – Austria via a live stream here. Kijk nu Wales – Oostenrijk via een livestream.

CLICK HERE en kijk via livestream 1 Wales – Oostenrijk

CLICK HERE en kijk via livestream 1 Wales – Oostenrijk

Check meer streams nu via LIVE TV en Hesgoal.

De play-off wedstrijden voor het wereldkampioenschap voetbal zijn natuurlijk vanavond ook online te volgen via een gratis voetbal livestream. Ook op de televisie zijn de wedstrijden te zien, maar wil je Wales – Oostenrijk kijken dan zit je bij Gratis Sport Kijken goed. Ondanks dat wij niet zelf de rechten hebben en de wedstrijd niet live uitzenden zijn er wel diverse directe linkjes te vinden naar websites die deze play-off wedstrijden wel live uitzenden.

Programma play-off halve finale

Donderdag, 20.45 uur:
Portugal  – Turkije
Italië – Noord-Macedonië
Zweden – Tsjechië
Wales – Oostenrijk
Schotland – Oekraïne (uitgesteld)

Finale, dinsdag 29 maart
Portugal/Turkije – Italië – Noord-Macedonië
Polen – Zweden/Tsjechië
Wales/Oostenrijk – Schotland – Oekraïne (uitgesteld)

De loting voor het WK voetbal in Qatar zal op vrijdag 1 april zijn in Doha. Dan zullen alle landen worden ingeloot voor de groepsfase. Omdat de wedstrijd van de Oekraine wegens de oorlog met Rusland is uitgesteld zullen deze deelnemende landen als één balletje ingeloot gaan worden. Het Nederlands elftal staat op dit moment buiten de top 8 en zal na alle waarschijnlijkheid in pot 2 terecht gaan komen.

About Author

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.