23 maart 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Live stream Steiermark Oostenrijk Formule 1 GP 2021

Live stream Steiermark Oostenrijk Formule 1 GP 2021

Formule 1 Steiermark GP 2021 kijken via een gratis live stream

Na een fantastische Grand Prix van Frankrijk staat dit weekend de Grand Prix van Oostenrijk op de kalender. Kijk hier gratis naar de Steiermark Formule 1 GP 2021.

Formule 1 Steiermark GP live stream 1
Formule 1 Steiermark GP live stream 2

De Formule 1 teams zijn afgereisd naar het Oostenrijkse Spielberg waar de komende twee weken geracet zal worden op de Red Bull Ring. Het is de thuishaven van het Formule 1 team van Max Verstappen. De 23-jarige Limburger won in 2019 hier een Grand Prix en zal ook dit jaar een grote kans maken om de race te gaan winnen.

De Honda Red Bull doet het prima dit seizoen en vooral op dit circuit zal het voor de Mercedes van Lewis Hamilton lastig gaan worden om in het spoor te blijven van Verstappen. Alles zal afhangen hoe de racepace zal zijn en natuurlijk de weersomstandigheden zullen van invloed zijn. De laatste berichten doen ons geloven  dat het zondag mogelijk wel eens flink kan gaan plenzen tijdens de race.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Programma

Het Formule 1 raceweekend begint aankomende vrijdag met de eerste twee vrije trainingen. Tussen 11:30 en 12:30 uur hebben de teams voor het eerst de tijd om hun wagen voor het weekend te proberen, terwijl tussen 15:00 en 16:00 uur de tweede vrije training op het programma staat. Daarmee moeten de teams een basis leggen voor succes op zondag.

Op zaterdag vinden we zoals gebruikelijk de derde vrije training. Deze staat tussen 12:00 en 13:00 uur op het programma. Vervolgens staat tussen 15:00 en 16:00 uur de belangrijke kwalificatie op het programma. De race is zoals gewoonlijk op de zondag en zal om 15.00 uur beginnen.

Sessie Datum Tijden
Eerste vrije training Vrijdag 25 juni 11.30u-12.30u
Tweede vrije training Vrijdag 25 juni 15.00u-16.00u
Derde vrije training Zaterdag 26 juni 12.00u-13.00u
Q1 Zaterdag 26 juni 15.00u-15.18u
Q2 Zaterdag 26 juni 15.25u-15.40u
Q3 Zaterdag 26 juni 15.48u-16.00u
Race Zondag 27 juni 15.00u

Steiermark GP live stream

De Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk (Steiermark GP) zal komend weekend weer live worden uitgezonden door sportzender Ziggo Sport. Natuurlijk kan je de race ook kijken via Gratis Sport livestreams en je kan zoals gebruikelijk ook weer handige Formule 1 livestreams vinden in ons menu. De streams die we op onze website plaatsen zijn over het algemeen van een hele goede kwaliteit en werken bovendien ook prima.

Gratis Sport Kijken zend de vrije trainingen, kwalificatie en de race zelf niet live uit. Wij maken gebruik van rechtstreeks  linkjes naar andere websites die gratis online de Formule 1 Steiermark GP Oostenrijk 2021 uitzenden via een live stream. Die streams plaatsen wij op onze website en zijn daardoor met een handige klik op de muis online te zien. Wij wensen je komend weekend ontzettend veel plezier toe met het online kijken naar de Formule 1.

WK Stand

In de WK stand gaat Max Verstappen met 131 punten aan de leiding. Lewis Hamilton die zeven keer al de wereldkampioen werd heeft 119 punten. In het constructeurs kampioenschap gaat het team van Max Verstappen (Red Bull Racing) aan de leiding met 215 punten. Het gat naar Mercedes begint wel langzamerhand wat groter te worden. Het Duitse team heeft 178 punten. Hopelijk kan Red Bull komend weekend weer profiteren en wie weet het gat richting de grote concurrent weer wat uitbreiden.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.