30 mei 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Live stream Monaco Formule 1 Grand Prix 2021

Live stream Monaco Formule 1 Grand Prix 2021

Live stream Monaco Formule 1 Grand Prix 2021

Formule 1 Grand Prix van Monaco live stream

Wil je de Formule 1 dit weekend weer gratis online kijken, dan kan je via deze live stream gratis naar de Monaco Formule 1 Grand Prix van 2021 kijken.

Op het straten circuit van Monte Carlo is het belangrijk om vooral tijdens de kwalificatie het beste rondje er uit te persen. In Monaco is inhalen vrijwel onmogelijk, dus als Max Verstappen dit weekend de macht wil grijpen dan zal hij eigenlijk de pole positon moeten pakken om voor concurrent Lewis Hamilton te kunnen starten.

In de stand in het WK klassement is het na drie races ongekend spannend. Lewis Hamilton die drie races won gaat met 94 punten aan de leiding. Max Verstappen die zijn beste start ooit kende zit met 80 punten de zevenvoudig wereldkampioen op de hielen. Het gaat naar de derde plaats waar Valtteri Bottas met 47 punten staat is groot.

Grand Prix Monaco live stream

De Formule 1 Grand Prix van Monaco is komend weekend ook live te zien bij sportzender Ziggo Sport. Afgelopen week werd bekend dat de sportzender de rechten voor het uitzenden van Formule 1 in 2022 kwijtraakt. Gelukkig kunnen we nog 19 races genieten van Formule 1 bij Ziggo Sport. Heb je geen abonnement op de sportzender dan kan je ook proberen om online naar de Formule 1 te kijken.

Zo kan je onder meer via Hesgoal, en LIVE TV gratis naar de vrije trainingen, kwalificatie en de race kijken. Wat wel belangrijk is om te weten is dat het Formule 1 weekend in Montecarlo donderdag begint met twee vrije trainingen. De coureurs zijn vrijdag vrij, maar zaterdag word er wel weer geracet bij vrije training 3 en de kwalificatie.

Programma

Donderdag:
F2 – 09.45 uur – 10.30 uur Vrije training
F1 – 11.30 uur – 12:30 uur Eerste Vrije training
F2 – 13.20 uur – 13.36 uur groep A
F2 – 13.44 uur – 14.00 uur groep B
F1 – 15:00 uur – 16:00 uur Tweede Vrije training

Vrijdag:
F2 – 11.45 uur Sprintrace 1

Zaterdag:
F2 – 08.20 uur Sprintrace 2
F1 – 12:00 uur – 13:00 uur Derde Vrije Training
F1 – 15:00 uur – 16:00 uur Kwalificatie
F2 – 17.15 uur Feature Race

Zondag:
F1 – 15.00 uur Race

Meer gratis live sport kijken

Er is dit weekend nog meer sport wat live en gratis online te zien is via een live stream. Zo kan je hier live kijken naar onder meer het EK Langebaan Zwemmen in Boedapest maar ook naar de Giro d’Italia waar de nodige bergetappes op het programma staan.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.