29 juni 2022

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Live stream Italy - North Macedonia FIFA World Cup 2022

Live stream Italy - North Macedonia FIFA World Cup 2022

Live stream Italy – North Macedonia FIFA World Cup 2022

Italië – Noord-Macedonië FIFA World Cup 2022 play-off livestream

Watch the FIFA World Cup 2022 play-off match Italy – North Macedonia via a live stream here. Kijk nu Italië – Noord-Macedonië via een livestream.

CLICK HERE en kijk via livestream 1 Italië – Noord-Macedonië

CLICK HERE en kijk via livestream 2 Italië – Noord-Macedonië

CLICK HERE en kijk via livestream 3 Italië – Noord-Macedonië

Check meer streams nu via LIVE TV en Hesgoal.

De play-off wedstrijden voor het wereldkampioenschap voetbal zijn natuurlijk vanavond ook online te volgen via een gratis voetbal livestream. Ook op de televisie zijn de wedstrijden te zien, maar wil je Italië – Noord-Macedonië kijken dan zit je bij Gratis Sport Kijken goed. Ondanks dat wij niet zelf de rechten hebben en de wedstrijd niet live uitzenden zijn er wel diverse directe linkjes te vinden naar websites die deze play-off wedstrijden wel live uitzenden.

Programma play-off halve finale

Donderdag, 20.45 uur:
Portugal  – Turkije
Italië – Noord-Macedonië
Zweden – Tsjechië
Wales – Oostenrijk
Schotland – Oekraïne (uitgesteld)

Finale, dinsdag 29 maart
Portugal/Turkije – Italië – Noord-Macedonië
Polen – Zweden/Tsjechië
Wales/Oostenrijk – Schotland – Oekraïne (uitgesteld)

De loting voor het WK voetbal in Qatar zal op vrijdag 1 april zijn in Doha. Dan zullen alle landen worden ingeloot voor de groepsfase. Omdat de wedstrijd van de Oekraine wegens de oorlog met Rusland is uitgesteld zullen deze deelnemende landen als één balletje ingeloot gaan worden. Het Nederlands elftal staat op dit moment buiten de top 8 en zal na alle waarschijnlijkheid in pot 2 terecht gaan komen.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.