LIVE STREAM GRATIS PSV – Heracles Almelo

Livestream PSV – Heracles Almelo gratis

Zondagmiddag kijk je via een LIVE STREAM GRATIS PSV – Heracles Almelo. De Eredivisie wedstrijd in Eindhoven begint om 14.30 uur.

PSV – Heracles kijk je vanmiddag gratis via DEZE LIVESTREAM. De wedstrijd word ook live uitgezonden via sportzender ESPN, maar als je daar geen abonnement op hebt dan is er niks makkelijker dan het duel online te kijken. Veel websites zenden wedstrijden gratis uit. De beeldkwaliteit is vaak goed maar legaal is het niet.

AZ won zaterdagavond met 1-0 op bezoek bij Willem II dus PSV moet vanmiddag ook winnen om in het spoor van de Alkmaarders te blijven. De tweede plaats geeft immers aan het einde van het seizoen recht op deelname aan de voorronde van de UEFA Champions League. Ook Vitesse wat evenveel punten heeft als PSV is nog volop in de race.

Heracles Almelo wat negende staat met 36 punten is nog in de race voor een Europees ticket. Dat zal dan wel moeten gebeuren via de play-off, maar die plek is nog niet uit zicht. Heracles zal de huid in Eindhoven waarschijnlijk duur gaan verkopen, maar een interessant duel is het wel omdat er voor beide teams nog voldoende op het spel staat.

 

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Gratis Sport Kijken - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress