21 september 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Live stream eerste etappe Tour de France 2021

Live stream eerste etappe Tour de France 2021

Live stream eerste etappe Tour de France 2021

Gratis via een live stream naar de Tour de France kijken

Vandaag begint in het Franse Brest de Tour de France van 2021. Via een gratis wieler live stream kan je hier online naar de eerste etappe kijken.

De Tour de France begint in 2021 in Brest. De eerste etappe is direct een hele lastige want zo her en der is het stevig bikkelen op een paar kleine klimmetjes. In de slotkilometers doemt een soort van Cauberg op en dat is nou net een klimmetje waar renners als Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Julian Alaphilippe wel eens hun slag zouden kunnen slagen in de strijd om de eerste gele trui.

Eerste etappe Tour de France
Eerste etappe Tour de France

De renners worden zaterdagmiddag om 12.30 uur weggeschoten uit Brest. Een zware etappe is het niet, maar het gaat wel de hele dag op en af. De verwachting is dat een klein kopgroepje de vrijheid krijgt om in de aanval te gaan en te gaan strijden om de eerste punten voor de bolletjestrui. Er zijn met zes klimmetjes punten genoeg te verdienen. De kanshebbers voor de de ritzege en de gele trui zullen vermoedelijk tot aan de voet van het slotklimmetje de benen rustig houden en daar proberen hun slag te slaan.

Slotklim eerste etappe Tour de France
Slotklim eerste etappe Tour de France

Live stream Tour de France

De Tour de France zal de komende weken ook live worden uitgezonden op de televisie. Zo kan je in Nederland en België de Tour van 2021 kijken via de NOS op NPO 1, Sporza en Eurosport. Ook zijn er voldoende livestreams op het internet te vinden waardoor je eigenlijk niks van het wielrennen hoeft te missen.

Gratis Sport Kijken zend de Tour de France zelf niet uit via gratis sport livestreams. Op onze website vind je alleen handige linkjes naar andere websites die de Ronde van Frankrijk gratis uitzenden. Zo kan je onder meer via Hesgoal en Live TV naar de Tour de France kijken. Maar ook via de NOS, Sporza en de Eurosportplayer hoef je geen enkele etappe te missen.

Er is ook een livestream van de Tour de France 2021 beschikbaar bij het Global Cycling Network (GCN). Via hun bondgenootschap met Eurosport beschikt ook GCN over de uitzendrechten om elke etappe van de Tour 2021 (en principe ook de edities van 2022 en 2023) via een livestream integraal uit te zenden. Hoe laat begint de stream van GCN (Global Cycling Network)? De stream van GCN begint dagelijks tegelijkertijd met die van Eurosport.

About Author

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.