30 mei 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

La Flèche Wallonne livestream Waalse Pijl

La Flèche Wallonne livestream Waalse Pijl

La Flèche Wallonne livestream Waalse Pijl

Kijk La Flèche Wallonne nu via een Waalse Pijl livestream

Woensdagmiddag is er weer live wielrennen te zien op de televisie. Kijk nu hier La Flèche Wallonne livestream Waalse Pijl gratis.

Waalse Pijl livestream

De Waalse Pijl is te zien via een livestream, maar ook op de televisie. Deze voorjaarsklassieker met finish op de muur van Hoei zal namelijk live te zien zijn via Sporza op Één en sportzender Eurosport. Beide zenders beginnen met hun uitzending om 15.00 uur.

De Waalse Pijl (Frans: Flèche Wallonne) is een eendaagse wielerwedstrijd die elk jaar plaatsvindt in Wallonië, België. Het maakt deel uit van de UCI WorldTour-kalender en vindt meestal plaats in april.

Het parcours van de Waalse Pijl begint in Charleroi en eindigt in Huy, via de Belgische Ardennen. De race staat bekend om zijn moeilijke finale, inclusief de beklimming van de Muur van Huy, een korte maar zeer steile klim met hellingen tot 26%. Deze klim wordt drie keer beklommen in de race, waarbij de laatste beklimming de finish van de race is.

De totale afstand van de race varieert van jaar tot jaar, maar is meestal ongeveer 200 kilometer. De race wordt beschouwd als een van de belangrijkste Ardense klassiekers en trekt elk jaar de beste wegwielrenners van over de hele wereld aan.

Favorieten

De Sloveen Tadej Pogacar is na zijn overwinning in de Amstel Gold Race de topfavoriet. Maar de kenners dichten ook Tom Pidcock, David Gaudu, Sergio Higuita, Enric Mas, Giulio Ciccone, Neilson Powless, Ben Healy, Michael Woods en Benoît Cosnefroy goede kansen toe om de Waalse Pijl te gaan winnen.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.