5 december 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Kkd Livestream Fc Dordrecht Jong Ajax

KKD livestream FC Dordrecht - Jong Ajax

KKD livestream FC Dordrecht – Jong Ajax

FC Dordrecht – Jong Ajax kijk je hier via een livestream

Keuken Kampioen Divisie livestream FC Dordrecht – Jong Ajax Vrijdagavond om 20.00 uur kan je hier via een KKD livestream FC Dordrecht – Jong Ajax kijken.

CLICK HERE LIVESTREAM 1 FC Dordrecht – Jong Ajax

CLICK HERE LIVESTREAM 2 FC Dordrecht – Jong Ajax

De wedstrijden in de KKD (Keuken Kampioen Divisie) zijn in Nederland alleen maar live te zien via sportzender ESPN. Op kanaal 1 is er elke vrijdagavond een schakelprogramma met alle wedstrijden en op kanaal 2 tot en met 4 de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie live te zien.

Omdat niet alle wedstrijden over het algemeen live zijn te zien op de televisie bij ESPN beginnen we eerst met een handig overzicht van radiostreams. Ouderwets een wedstrijd beluisteren kan via de volgende omroepen:

NH Radio (open hier de stream) daar volg je: FC Volendam, Telstar, Jong Ajax en Jong AZ
L1 Radio (open hier de stream) daar volg je: Roda JC, MVV, VVV-Venlo
RTV Drenthe (open hier de stream) daar volg je FC Emmen
Omroep West (open hier de stream) daar volg je ADO Den Haag en Telstar
Radio Rijnmond (open hier de stream) daar volg je FC Dordrecht en Excelsior
Omroep Brabant (open hier de stream) daar volg je NAC, Helmond Sport, FC Eindhoven, TOP Oss en FC Den Bosch

Programma KKD

Vrijdag 11 maart, 20.00 uur:
FC Dordrecht – Jong Ajax
NAC Breda – De Graafschap

FC Volendam – Excelsior
FC Emmen – Jong FC Utrecht

FC Den Bosch – MVV Maastricht
FC Eindhoven – VVV-Venlo

ADO Den Haag – Jong PSV
TOP Oss – Roda JC
Almere City FC – Helmond Sport

De beste live streams

Er zijn natuurlijk meer websites die via live streams sport gratis uitzenden. We hebben voegen nog een extra overzicht toe om het voor jou makkelijk te maken om ook darts, tennis, handbal, volleybal, veldrijden, hockey en vele andere topsport te kijken via een Gratis Sport Kijken stream. Check maar eens onderstaande linkjes en kijk nu gegarandeerd naar alle topsport die online te vinden is.

Hesgoal

Deze website zend vrijwel alle sporten wel online uit. Voetbal uit diverse internationale voetbalcompetities, maar ook formule 1, tennis, darts maar ook hockey, atletiek, cricket. Het assortiment bij deze website is groot.

LIVE TV

Ook LIVE TV staat bekend om haar brede assortiment aan sport wat er live te zien is. Of je nu Champions League voetbal wilt kijken of rugby, kickboxing het is allemaal wel te vinden via deze website. De streams zijn over het algemeen het beste te openen via een desktop.

365LIVE

Handig toch? weer een pagina waar live sport makkelijk te vinden is. Ook via 365LIVE kan je veel sport gratis kijken via een livestream. Ook hier zijn hockey, volleybal en voetbal streams te vinden. Wel komen er zo nu en dan advertenties in beeld als je de stream wil starten. Een tip? Klik er een paar keer op en je zult zien dat de stream automatisch begint te spelen. En zo kijk je opnieuw gratis sport online via een gratis live stream.

En zijn er nog meer? jazeker check ze maar:

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.