5 december 2023

Gratis Sport Kijken

gratis sport livestreams

Kijk Via Een Livestream Psv Ajax

Kijk via een livestream PSV - Ajax

Kijk via een livestream PSV – Ajax

Kijk via een livestream om 14.30 uur PSV – Ajax

Op deze heerlijke zondagmiddag kan je om 14.30 uur via een livestream PSV – Ajax kijken. Wie gaat deze kraker om plek 2 in de eredivisie winnen? Kijk nu live.

Ajax en PSV delen met 62 punten de tweede plaats in de eredivisie. Met nog vijf speelronden te gaan is de achterstand op koploper Feyenoord met acht punten enorm groot. Vanmiddag gaat het dus om die tweede plaats die aan het einde van het seizoen recht geeft op deelname aan de voorronde van de UEFA Champions League. Het gaat hoe dan ook een hele spannende wedstrijd worden in Eindhoven.

Hoe kan ik PSV – Ajax kijken via een livestream

Wil je deze wedstrijd gratis kijken via een livestream? Check dan nu gewoon livestream 1 of livestream 2 en dan kan je zeker weten wel een goed werkende livestream vinden waardoor je PSV – Ajax kunt kijken via een livestream.

Gratis Sport Kijken kan overigens niet garanderen dat de betreffende livestream linkjes ook werken omdat we zelf geen voetbal live uit zenden. Je kan ook via ESPN naar de wedstrijd kijken. PSV – Ajax kan je ook zien via ESPN 2, maar dan dien je wel een abonnement te hebben op deze sportzender.

Geschiedenis PSV – Ajax

De geschiedenis van wedstrijden tussen PSV en Ajax gaat terug tot de oprichting van de Eredivisie in 1956. Sindsdien hebben de twee clubs vaak tegen elkaar gespeeld in zowel competitie- als bekerwedstrijden. Hieronder vind je een overzicht van enkele hoogtepunten uit de geschiedenis van de wedstrijden tussen PSV en Ajax:

  • Op 9 mei 1971 speelden PSV en Ajax tegen elkaar in de laatste wedstrijd van het seizoen. Beide teams hadden evenveel punten, maar Ajax had een beter doelsaldo. PSV moest dus winnen om kampioen te worden. In een legendarische wedstrijd won PSV met 3-0 en werd zo voor het eerst sinds 1963 kampioen.
  • Op 19 december 1976 speelden PSV en Ajax tegen elkaar in een wedstrijd die de geschiedenis zou ingaan als “de slag van Amsterdam”. Er waren in totaal vijf rode kaarten en zeven gele kaarten. PSV won de wedstrijd uiteindelijk met 1-0.
  • In 1988 stonden PSV en Ajax tegenover elkaar in de finale van de Europacup I, de voorloper van de Champions League. In een spannende wedstrijd won PSV na strafschoppen. Het was de eerste keer dat een Nederlandse club de Europacup I won.
  • Op 19 november 2006 speelden PSV en Ajax tegen elkaar in een wedstrijd die bekend werd als “de wedstrijd van de eeuw”. Beide teams hadden evenveel punten en speelden voor de koppositie in de Eredivisie. Na een bloedstollende wedstrijd won PSV met 1-0.
  • Op 23 april 2017 speelden PSV en Ajax tegen elkaar in de Eredivisie. Ajax won de wedstrijd met 1-0 dankzij een doelpunt van David Neres. Het was de eerste keer dat Ajax in Eindhoven won sinds 2010.
  • Op 10 februari 2019 speelden PSV en Ajax tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, waardoor Ajax de koppositie in de competitie behield.
  • Op 31 januari 2021 speelden PSV en Ajax tegen elkaar in de Eredivisie. Ajax won de wedstrijd met 2-1 dankzij doelpunten van Dusan Tadic en Brian Brobbey. Het was een belangrijke overwinning voor Ajax, dat op weg was naar het kampioenschap.

Kijk sport via een live stream

Wil je vandaag live naar topsport kijken? Kijk dan nu via deze live stream eredivisie voetbal gratis. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kan je online kijken via deze KKD livestream. Maar via de website van Sport in Nederland is het mogelijk om naar veel meer sport te kijken. Klik op de link en kijk ook Formule 1 of wielrennen live. Maar ook darts en tennis kan je hier online kijken.

Op de website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Sport in Nederland zend zelf overigens geen enkele sport live uit, maar zij delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je daar via het menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Ze besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op deze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.